”Det är en dröm som har gått i uppfyllelse”

Avstämningsmöten som snabbar på processen

Elisabeth och Göran Molin har bott i sitt charmiga och lantliga 1800-talshus utanför Finspång sedan 1987. Under resans gång har en del renoveringar och tillbyggen gjorts för att öka levnadsstandarden. I många år har paret sugit på tanken att bygga ut för ett ordentligt vardagsrum. 2021 tog man tag i tankarna på allvar och kontaktade då Byggcontroll för att få hjälp att komma i gång.
- Vi har känt att vi varit i trygga händer. Byggcontroll har rätt kunskap och har hjälpt oss med bygglovshandlingar till kommunen och i kontakten med entreprenören. Det är lätt att få tag på Peter och Bengt och så känns det bra att gynna de lokala aktörerna. Jag kan absolut rekommendera Byggcontroll, säger Elisabeth.
- Vi har varit behjälpliga med bygglov, haft fortlöpande kontakt med Finspångs kommun fram till slutsamråd, slutbesiktning och avslutat projekt i mitten av januari, säger Peter Svensson från Byggcontroll.
Elisabeth visar oss in till det nybyggda vardagsrummet med full invändig takhöjd och med ett generöst ljusinsläpp från fönsterpartiet med naturen utanför som altartavla.
- Det är dröm som har gått i uppfyllelse. Nu är vårt hus äntligen komplett, säger hon.

Scroll to top