Byggprojektledning

Vår hängivenhet, professionalism och kvalitetskänsla utmärker oss oavsett om vi är projektledare för at bygga en ny kommunal gymnasieskola, ett åttavånings hyreshus, en kontorsbyggnation i ett unikt hus från 1800-talet eller för bygget av din drömvilla.

Vi leder alla former av om- och nybyggnadsprojekt samt underhållsprojekt gällande bostadshus, industrifastigheter, handelsfastigheter, skolor och andra offentliga lokaler samt byggnadsverk av olika slag.

Förutsättningen för ett lyckat byggprojekt är tydliga mål, noggrann planering, stark respekt för byggets budget och förmågan att engagera och handla upp rätt grupper av entreprenörer.

Vi finns med som spindeln i nätet från idé- och planeringsstadiet och det första pennstrecket i ritningarna fram till slutbesiktningen. Under hela processen vinnlägger vi oss om att skapa ett starkt engagemang hos de inblandade och att leda dem fram till uppställda mål. Vi sätter alltid en ära i att hålla högsta möjliga kvalitet i vårt arbete. Det är därför vårt motto är ”Building the future with quality”.

Våra uppdrag som byggprojektledare går ofta hand i hand med vårt uppdrag som kontrollansvarig, vilket effektiviserar processen.

Intresserad av våra tjänster?

Tveka in att kontakta oss
Scroll to top