Projektledning i Gripenprojekt på Gränges

Projektledning i Gripenprojekt på Gränges

Bengt Sundén har ett speciellt band till Gränges i Finspång. Både från sin tid som anställd där, men också som konsult åt Gränges under Byggcontrolls flagg. Ett av dessa projekt är det pågående och omfattande Gripenprojektet, där han agerar projektledare för alla byggjobb.
- Det är lätt att arbete med Bengt. Han har ett bra kontaktnät och är duktig på dokumentation över projektets aktiviteter och händelser, säger Michael Sunström, som är technical manager för produktion på Gränges.
Han och kollegan Tobias Jansson är överens om att de absolut kan rekommendera Bengt för kunder som behöver hans kompetens i sina projekt.
- Han har varit projektansvarig för flera stora ombyggnader på Gränges genom åren och bland annat skött administration som exempelvis ansökningar och bygghandlingar. Vi kan rekommendera Bengt, säger Tobias.

Scroll to top