Spännande satsning med Fordonstvätten och Euromaster Däckhjälpen

Entreprenörerna Per och Mats Johanssons nyetablering av Fordonstvätten och Euromaster Däckhjälpen är nästa friska och spännande satsning i det växande området på Norralundsvägen i Finspång. Under våren 2022 väntas den nya miljövänliga tvätthallen med tillhörande däckverkstad öppnas vid Finspångs östra infart. Den 36 meter långa tvätten kommer att vara öppen dygnet runt och är perfekt för företagskunder med större fordon.

Pandemin gjorde att projektet blev försenat. En ofrivillig paus som gav bröderna tid att tänka ett varv till och så föddes idén om att också satsa på en däckverkstad med allt från det lilla däcket till skottkärran till det stora entreprenaddäcket. Fordonstvätten och Euromaster Däckhjälpen söker i första läget en platsansvarig och på sikt kommer också nyetableringen innebära fler arbetstillfällen som verkstadsarbetare och extrapersonal vid högsäsong.

- Det känns bra att byggprojektet äntligen kommer i gång. Jag har känt Bengt i över 25 år så det kändes väldigt naturligt att fråga honom om hjälp att vara kontrollansvarig och byggprojektledare. Han har samlat ihop en skara av riktigt bra projektörer med rätt kompetens för vårt bygge, säger Mats Johansson.

- Det är jättebra och kul att se att bröderna vågar satsa. Min viktigaste uppgift för deras räkning är att vara den förlängda armen och ta tillvara deras intressen gentemot alla inblandade aktörer, säger Bengt.

Scroll to top