Stolta över projektet Finspångs Vårdcentrum

Vi är glada och stolta över att ha varit en del av projektgruppen bakom nya vårdcentrum i Finspångs centrum. I ett nära och fint samarbete med Region Östergötland och NCC gick vi i mål med projektet lagom till inflytten i december 2020. Vår roll har varit att vara kontrollansvarig (KA).

- Det är alltid skönt att gå i mål med stora projekt. Alla inblandade parter, inklusive oss själva, har stor erfarenhet och vet vad som krävs för att ett projekt av den här storleken ska gå i lås. Den långa resan från uppstart till slutbesiktning har fungerat klanderfritt, både byggmässigt och ekonomiskt. Det finns alltid mycket åsikter över ett sådant här stort bygge. För egen del tycker jag framförallt att det är roligt att Region Östergötland väljer att satsa på Finspång, säger Bengt Sundén på Byggcontroll.

Han känner en stolthet över att återigen fått vara en del av ett stort byggprojekt i Finspång. Till tidigare ”landmärken” som gymnasieskolornas Bildningen och höghuset Majoren läggs nu alltså Finspångs Vårdcentrum till Byggcontrolls CV.

- Det är en härlig och rolig känsla att få ha varit med och bygga något som verkligen sticker ut i centrumbilden.

Scroll to top